ACCESSOARER

Skapa din stil

Accessoarer gör din outfit komplett! Förutom att de sätter en personlig prägel på din klädsel är många accessoarer inte bara fina, utan även praktiska. Det kan vara ett snyggt bälte, ett par skinnhandskar, en mössa eller hatt, en värmande halsduk eller en färgglad scarf som fulländar din look.

+ MÖSSOR OCH HATTAR

Håll huvudet varmt med en stickad mössa och fullända samtidigt din look. Inför varje vinter laddar vi upp med fina och sköna mössor i olika varianter.

 

Vill du ha en mer stilfull look kan du satsa på en klassisk hatt. Stetson är välkänd världen över för sina hattar och utvalda herrmodeller kan ni hitta i våra butiker. 

+ HALSDUKAR OCH SCARFS

Sätt pricken över i:et på din outfit med en snygg halsduk eller scarf. Det är inte bara tidlöst och klassiskt utan också praktiskt eftersom du får skydd mot kyla och vind. En tunnare scarf passar för våren och svalare sommardagar och en tjockare halsduk för kylan under hösten och vintern. Oavsett ditt behov kan du hitta något för dig bland våra olika varianter i olika färger och material.

+ VANTAR OCH SKINNHANDSKAR

När höstens kyla börjar smyga sig på är det hög tid att införskaffa säsongens vantar och skinnhandskar. Ett par stickade vantar värmer gott och för en mer dressad stil finns skinnhandskar i allt från tunt sidenfoder anpassade för vårens lite varmare dagar, till riktigt varma modeller med lammpälsfoder.


+ BÄLTEN OCH SKÄRP

Ett bälte är lika snyggt och stilfullt som det är praktiskt. Hos oss hittar ni bälten och skärp för både dam och herr.

Varumärken

STETSON

TIGER OF SWEDEN

HESTRA

HANDSKKOMPANIET

THE MONTE

BÖRJESSON

SUSANNA DESIGN

ÖJBRO VANTFABRIK


Våra butiker


Umeå

Rådhusesplanaden 1

903 28 Umeå

090 - 77 52 95

umeå@vaskan.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16

Sön Stängt

Örnsköldsvik

Storgatan 20

891 33 Örnsköldsvik

0660 - 197 19

ornskoldsvik@vaskan.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16

Sön Stängt

Östersund

Prästgatan 24

831 31 Östersund

063- 10 26 20

ostersund@vaskan.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Mån-Fre 10-18

Lör 10-16

Sön Stängt