Accessoarer

Accessoarer gör din outfit komplett! Förutom att de sätter en personlig prägel på din klädsel är många accessoarer inte bara fina, utan även praktiska. Det kan vara ett snyggt bälte, ett par skinnhandskar, en mössa eller hatt, en värmande halsduk eller en färgglad scarf som fulländar din look.

 

 

Våra butiker har ett stort utbud av accessoarer för både dam och herr såsom mössor, halsdukar, scarfs, vantar, skinnhandskar och bälten. Vi har även hattar och kepsar från det välkända varumärket Stetson som har tillverkat hattar sedan 1800-talet.

 

Mössor och hattar

Håll huvudet varmt med en stickad mössa och fullända samtidigt din look. Inför varje vinter laddar vi upp med fina och sköna mössor i olika varianter.

 

Vill du ha en mer stilfull look kan du satsa på en klassisk hatt. Stetson är välkänd världen över för sina hattar och utvalda herrmodeller kan ni hitta i våra butiker. 

Halsdukar och scarfs

Sätt pricken över i:et på din outfit med en snygg halsduk eller scarf. Det är inte bara tidlöst och klassiskt utan också praktiskt eftersom du får skydd mot kyla och vind. En tunnare scarf passar för våren och svalare sommardagar och en tjockare halsduk för kylan under hösten och vintern. Oavsett ditt behov kan du hitta något för dig bland våra olika varianter i olika färger och material. 

Vantar och skinnhandskar

När höstens kyla börjar smyga sig på är det hög tid att införskaffa säsongens vantar och skinnhandskar. Ett par stickade vantar värmer gott och för en mer dressad stil finns skinnhandskar i allt från tunt sidenfoder anpassade för vårens lite varmare dagar, till riktigt varma modeller med lammpälsfoder. 

Bälten och skärp

Ett bälte är lika snyggt och stilfullt som det är praktiskt. Hos oss hittar ni bälten och skärp för både dam och herr.

Varumärken

Stetson

 

Tiger of Sweden

 

Hestra

 

Handskkompaniet

 

The Monte

 

Börjesson

 

Susanna Design

 

Öjbro Vantfabrik